Min hemmelige hobby

Det er kanskje ikke så mange som veit en ting om meg, jeg har en hemmelighet som jeg ikke har fortalt til så mange. Nå lurer dere kanskje fælt på hva jeg snakker om? Vel hemmeligheten er ikke så farlig som den høres ut som, men jeg er en gamer! Det vil si at jeg liker å spille spill! All slags spill, jeg har for eksempel spilt world of warcraft I omtrentlig 10 år nå, men er jeg lei? Nei ikke I det heletatt! Derfor var det veldig artig å kunne lese en blogg om nettopp spill! Jeg fant denne bloggen som handler om spill og som tar for seg litt diverse meninger om alder, spill og lignende. Synes det var en fin og interessant blogg jeg vil følge nærmere med på.

Spillmusikk?
Dette fikk meg til å tenke, hva med å lage musikk til spill? Det er jo mange norske spillprodusenter som har begynt å vokse både konversielle produsenter og indie-spill som sikkert også trenger norske musikkprodusenter til spill! Det hadde vært helt fantastisk å kunne lage noe jeg elsker til noe jeg elsker! Dette må jeg undersøke litt mer, veldig rart at jeg aldri har tenkt tanken før! Jeg har kanskje vært inne på tanken uten å helt ha troen på det, men hvorfor skulle ikke jeg kunne klare det når andre klarer det tenker jeg. Kanskje dette er Kathrines nye fremtid? Hvem veit! Jeg skal hvertfall sjekke litt rundt det å se hva mulighetene er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *